Hva ville du brukt tiden på, om du fikk noen minutter ekstra hver dag?

Det er vel ingen tvil om at vi liker å spare tid og penger. Vi ønsker mer tid til det vi liker best. Til familie, venner og til de gode pausene i en travel hverdag. Alle minuttene som trengs til å koke vann, kan nå bli dine.

Med Quooker har utviklingen på kjøkkenet kommet lengre enn man kunne se for seg for få år siden. Med kokende vann rett fra kranen sparer du både verdifull tid og penger. La smykkene på kjøkkenet være få, men eksklusive. Rydd unna vannkoker og kaffetrakter, alt som forstyrrer på kjøkkenbenken din. Alt du trenger er en vakker designet Quooker-kran som matcher ditt kjøkken.

Hvordan virker det?
En Quooker kan monteres i de fleste vasker og benkeplater. Den leveres komplett og med monteringsveiledning, så du kan enten installere den selv eller få en rørlegger til å gjøre jobben. Du skal bare sørge for at du har en godkjent stikkontakt med jord (230 V), vannforsyning og avløp i skapet.

Når du ønsker kokende vann, strømmer vannet gjennom et aktivt kullfilter som renser det for alle urenheter som klor, bakterier, plantevernmidler og annen forurensning som kan påvirke smaken. På vei til kranen blir vannet litt avkjølt slik at det er på 100°C når du tapper det. Det kokende vannet er nå klart til bruk.

Vannkranen fås i forskjellige farger og design slik at den passer til din stil og ditt liv. Beholderen fås også i forskjellige størrelser slik at den passer akkurat ditt behov. What`s not to love?

 

quooker-flex

Flex passer perfekt til det moderne kjøkkenet.
Flex har i tillegg til kaldt, varmt og 100 °C kokende vann en praktisk uttrekkslange som gjør det enkelt å komme rundt i alle hjørner av vasken.

Du kan velge mellom sort, krom eller rustfritt stål, det som passer ditt kjøkken best.
Flex sort er en mørk og elegant kran, og et skikkelig blikkfang på kjøkkenet. «Den lille sorte» er en lekker og stilren løsning, som gir et moderne og tidløst uttrykk. Kranen har PVD-belegg, som gjør den motstandsdyktig for riper. Quooker Flex i sort med praktisk uttrekksslange, lar seg stilrent kombinere med et helsort kjøkken. Det kan godt være mørkt, selv om det lyser opp hverdagen din.

 

quooker-fusion-square

Fusion gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran.
Quooker Fusion finnes i Round og Square design og i hele seks forskjellige overflater. Du kan velge mellom krom, rustfritt stål, svart, gull, messing eller aldret messing. La Quooker være mer enn en kran. Med riktig fargevalg som passer ditt kjøkken og din interiørstil kan denne kranen bli selve prikken over i-en i hjemmet ditt. Lag deg en god kopp kaffe med kokende vann rett fra kranen, mens du nyter utsikten i ditt eget kjøkken.

 

quooker-twintaps-round


Quooker Nordic Twintaps
kombinerer en kokende vannkran og et blandebatteri i samme vakre og stilrene design. Den kokende vannkranen er barnesikret med trykk og drei-funksjon og kan justeres opp og ned i høyden. Twintaps er det rette valget for deg hvis du ønsker blandebatteriet og den kokende vannkran atskilt. Nordic Twintaps finnes i Round og Square design og du kan velge mellom krom og rustfritt stål.

Med Quooker følger også trygghet.
Siden kranen er fastmontert i vasken eller på kjøkkenbenken, så kan den i motsetning til vannkokeren ikke velte. Alle Quooker-kranene er utstyrt med en barnesikring, så det kokende vannet ikke kan slås på ved en feiltakelse. I tillegg har kranene en dobbeltvegget tut slik at den ikke blir for varm på utsiden. Vannstrålen inneholder mye luft, og er derfor ikke massiv. Det betyr at du faktisk kan streife vannet uten å brenne deg. Risikoen for skolding er minimal.

Hvilken beholder passer for deg?
Quooker har tre ulike beholdere tilpasset ulike formål og i forhold til hvordan vanntilgangen på kjøkkenet ditt er.

PRO3-VAQ
Høyde: 45 cm
Diameter: 15 cm

Denne beholderen inneholder 3 liter kokende vann, og vår mest solgte beholder til privathusholdninger. Når du har tømt beholderen, har du kokende vann klart igjen etter ca. 10 minutter. Beholderen kan stå i kjøkkenskapet eller henges på veggen. Beholderen kan også brukes i en kjøkkeninnredning med skuffer. Merk at beholderen må monteres stående.

COMBI
Høyde: 47 cm
Diameter: 20 cm

Velg COMBI-beholderen hvis du ikke har innlagt varmt vann. I tillegg til kokende vann, gir beholderen 50-60 °C varmt vann ved å blande kokende vann inn i det kalde vannet. Beholderen inneholder 7 liter kokende vann.

COMBI+
Høyde: 47 cm
Diameter: 20 cm

Velg COMBI-beholderen hvis du venter lenge på det varme vannet. Beholderen tilsetter kokende vann til det varme vannet inntil temperaturen er høy nok. Slik får du varmt vann øyeblikkelig og unngår å sløse med vannet. Beholderen inneholder 7 liter kokende vann.

Vi er behjelpelige om dere lurer på noe om Quooker. Ta kontakt for mer informasjon.