+SEGMENTO Y

Kvalitet

I en tid hvor stadig mer går fortere og fortere rundt oss, oppleves det betryggende å finne kvalitet og tilføre det i hverdagen. Segmento Y er et jordingspunkt i hverdagen.

+SEGMENTO Y

Mange finner kjøkkenet som sitt sted for å koble av, rent av hjemmets viktigste og mest brukte rom. Det gjelder også unge mennesker. Poggenpohl ser ingen grunn til å ikke la den velkjente kvaliteten være forbeholdt utvalgte.

Nanoteknologi

+Segmento Y er en spennende tolkning av +Segmento, hvor man har valgt å gå i en leken retning som bryter med tradisjonelle oppfatninger om kjøkken. Blant de mer iøynefallende egenskapene er finishen på overflatene. I stedet for et blankt og skinnende uttrykk, møtes man av matte overflater kledd med nanoteknologi. Dermed unngår man fingermerker på overflatene. Det er praktisk i en hektisk hverdag.

Fargevalg

I tillegg til matte overflater har Poggenpohl gjort fargevalget tilsynelatende enkelt gjennom hvite, sorte eller grå overflater. Men det kan like gjerne være en utfordring til det kreative i oss, disse tre fargene kompletterer hverandre og gir utallige kombinasjonsmuligheter. Samtidig spiller det inn på totalinntrykket, ved å la deg legge betoning eller dempe overflatene mot hverandre. Også ovenfor hjemmets interiør for øvrig.

Utformingen

+Segmento Y har en slank og smidig utforming, dermed kan det smyge seg på plass i centimetere du ikke ante fantes i hjemmet. Det gir en suveren utnyttelse av plass, også fordi det kan strekkes fra gulv til tak. Samtidig har det en form som ikke er påtrengende, takket være platene på 14 millimeters tykkelse. Det gir en luftighet som kler å bli brutt opp med dine egne gjenstander i kjøkkenet.